Mbrojtësi nga Maqedonia, Leonard Zhuta ka vazhduar bashkëpunimin me skuadrën kampione të Kroacisë, Rijekën. Zhuta vendosi firmën në kontratën e re , et ëcilët do të vesh fanellën e skuadrës kroate dero më vitin 2019.

Çdo herë do të jap maksimumin për Rijekën. Këtë do e bëjë dhe do ta kisha bërë për secilin klub që do të kisha luajtur”, ka thënë Zhuta.

Leoard Zhuta është aktivizuar në futbollin kroat dhe te Rijeka nga sezoni 2015/16, ndërsa për përfaqësuesen seiore të Maqedonisë ka zhvilluar 15 ndeshje.

Shpërndaj me