Muzikanti me emrin Quantron ka shpikur një instrument i cili incizon zërat e qiellit në çdo mot. Më interesante është ajo se ky instrumenti incizon edhe perëndimin e diellit, pas cka muzikanti kombinon atë me mikser dhe nxjerr tinguj të bukur. Kur moti është me vranësira apo me reshje shiu, instrumenti aktivizohet gjatë gjithë ditës dhe mat të gjithë zërat që vijnë nga qielli, si bubullimat, reshjet apo gjendjet tjera të motit. Ai thotë se tingujt muzikorë që dalin në fund, varen nga moti dhe përmes tyre krijohen tinguj të ndryshëm muzikor.

Shpërndaj me