Cilën nga këto zemra zgjidhni?

Zemra Nr. 1:

Zemra me ngjyrë rubini ju premton gëzim. Harrojeni gjithë dhimbjen dhe ankthin, sepse ka ardhur koha të merrni dashuri! Partneri juaj është shumë me fat që të ka pranë. Dhe nëse nuk keni partner, atëherë mësojeni tani që një njohje interesante ju pret.

Zemra n.2:

Hmmm! Një zemër me një kufi të artë tregon se do të pushtohesh nga ndjenja të reja dhe të ndritshme të dashurisë. Do të habiteni nga një i dashur ose një i njohur i ri. Bëhu gati për një surprizë të këndshme!

Zemra n.3:

Keni zgjedhur një zemër të djegur, kjo do të thotë që po zieni me pasione të vërteta. Jeni një person me një temperament të dobët dhe e tërheq shumë seksin e kundërt. Përdoreni këtë energji për të arritur të gjitha qëllimet tuaja, por veproni me mençuri. Vetëm atëherë do t’ju sjellë sukses.

Zemra n.4:

Nëse zgjedhja juaj ra në këtë zemër në lulëzim, kjo do të thotë që keni një shpirt në lulëzim dhe brenda pak muajsh do të jeni në gjendje t’i rregulloni gjërat pak nga pak. Të gjitha problemet do të zhduken.

Zemra n.5:

Kjo zemër e thjeshtë thotë se e doni qartësinë dhe thjeshtësinë në jetë dhe në të gjitha çështjet. Nuk ju pëlqejnë njerëzit e trashë. Zgjedhja juaj ju premton harmoni në të gjitha fushat e jetës tuaj. Çdo gjë do të jetë mirë për ju, gjëja kryesore është të veproni sipas intuitës dhe mos t’i ndryshoni parimet tuaja!

Zemra n.6:

Hmmm! Një zemër e mbushur me diamant premton ndryshime të këndshme në jetë. Mendoni se çfarë ndryshimesh po prisni. Dhe shumë prej tyre janë shumë të këndshme. Nëpërmjet mirësisë dhe dashurisë suaj për paqen, mund të arrini suksese në të gjitha fushat e jetës.

Shpërndaj me