Deputeti Fadil Zendeli thotë se lëvizja Besa fuqishëm ka mbështetur Marrëveshjen e Prespës dhe rrugën euroatlantike të vendit dhe shton se për këtë nuk mund të bëhen kompromise.  “Fituesi me fituesin”, sipas tij ndërlidhet edhe me opozitën, por nuk do të thotë se detyrimisht duhet të respektohet kjo gjë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...