Është zbuluar sot qyteti izraelit në të cilin do të zhvillohet Eurovizioni i vitit 2019-të.

Midis tensionit dhe presionit politik, do të jetë Tel Avivi qyteti që do të mirëpresë vitin tjetër ngjarjen më të madhe muzikore në Evropë.

Shqipëria ende nuk e ka konfirmuar pjesëmarrjen në Eurovizion, derisa ka hapur aplikimin për Festivalin e Këngës në RTSH.

Ka pasur këtë vit mjaft polemika rreth faktit nëse duhet Izraeli të jetë nikoqir i Eurovizionit, marrë parasysh sulmet ndaj civilëve në Palestinë.

Izraelit i takon të jetë nikoqir i Eurovision Song Contest 2019 pasi këtë vit e fitoi festivalin me këngëtaren Netta Barzilai.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...