“Nuk ka më frik tek qytetarët se do të mbetën pa barnat e nevojshme, në çdo ditë të muajit kanë ilaçe nga lista pozitive. Me të gjitha këto masa dhe masat tjera që do të pasojnë, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut mbetet e përkushtuar në mbrojtjen shëndetësore dhe sistemin shëndetësorë”, tha Zaev.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...