Nëse do duhej të përmendim një emër këngëtari shqiptar që na merr zemrën me këngët e tij të dashurisë, padyshim Yll Limani do ishte një ndër to. I ri dhe shumë i talentuar Ylli ka arritur të fitojë zemrat e publikut falë këngëve por edhe karakterit të tij. Të gjitha këngët pëlqehen menjëherë nga publiku shqiptar dhe arrijnë të depërtojnë thellë në zemrat e gjithsecilit.

Mirëpo duket se i ëmbli Yll nuk ka talent vetëm për këngët e dashurisë. Ai ka zbuluar në “Twitter” se ka talent edhe në rep. Tashmë që e mësuam këtë gjë për Yllin jemi tepër kuriozë për ta dëgjuar duke repuar. Nuk i dihet mbase ky projekt muzikor mund të vijë shumë shpejt nga këngëtari…/Neës31.al

Loading...

Shpërndaj me

Loading...