Kampioni i botës në peshat e rëndë, Deontay Wilder ka kërcënuar me

vdekje kundërshtarin Tyson Fury duke i thënë që ai është bërë një vrasës dhe nuk është më një boksier normal.

 

“Ndihem në formë të shkëlqyer. Mentaliteti im ka ndryshuar, trupi im ka ndryshuar dhe tani ndihem si një vrasës,. Jam transformuar në një vrasës. Fury do ta provojë këtë gjë”, tha Wilder

Loading...

Shpërndaj me