Nxënësit e Vizbegut edhe këtë vit të ri shkollor do të mësojnë në Shkollën 26 korriku në lagjen e Shutkës dhe nëpër shkollat e tjera të Çairit, Karposhit dhe Butelit. Premtimet për ndërtimin e një shkolle fillore në këtë lagje me çka do ti vihej fundi udhëtimeve disa orëshe të 800 nxënësve të kësaj lagje nëpër borë, shi e baltë, mbetën vetëm premtime.

Shpërndaj me