Kompania EVN Maqedoni dhe Kryqi i Kuq e filluan aksionin humanitar “Të ndajmë gëzimin.” Me një aksion për 300 fëmijë të familjeve të varfra dhe për fëmijët me nevoja të veçanta u organizua shfaqe dhe janë ndarë pako për Vitin e Ri. Aksioni filloi sot nga Shkupi, dhe gjatë javës EVN Maqedoni do të shpërndajë dhurata për vitin e ri edhe për fëmijët në Manastir, Shtip, Strumicë, Koçan, Kërçovë, Strugë dhe Gjevgjeli.

Alsat-M

Shpërndaj me