Kompania e telekomunikimeve Vip për festat e fundvitit ofron promocion atraktiv për të gjithë shfrytëzuesit e saj. Ata të cilët do të zgjedhin tarifën postpejd “Vip Mobile L” do të fitojnë internet 4G nga 10GB përgjithmonë, biseda të pakufizuara dhe SMS ndaj të gjitha rrjeteve si dhe mundësi që ta fillojnë vitin e ri me smartfon të ri me super çmim. Përmes ofertës, të gjithë shfrytëzuesit e ri dhe të gjithë ata që do të bëjnë rinovim të marrëveshjes së tyre në atë model tarifor fitojnë mundësinë që të marrin Samsung Galaxy J3 2017 me këste mujore prej 239 denarësh apo Motorola Moto C 4G për vetëm 1 denarë.

Alsat-M

Shpërndaj me