Vihet nën kontroll zjarri në malin e Shëngjinit por ende nuk është shuar plotësisht. Reshjet e shiut të një nate më parë kanë ndikuar pozitivisht.

Ushtria po punon për shuarjen e plotë të vatrave të zjarrit.

Zjarret që vijuan prej më shumë se 24 orësh rrezikuan banesat dhe varrezat publike, ndërkohë ndërhyrja ishte e vështirë për shkak të terrenit malor.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...