Sipas “Woman’s Day Australia”, Victoria dhe David Beckham janë në pritje të një fëmije të pestë.

Tabloidi në fjalë pretendon se spekulimet për shtatzëninë e Victoria ishin nxitur nga vetë ajo dhe nga fotot e saj paparacëve që tregonin barkun e saj.

Shtatzënia e Victoria u vërtetua gjithashtu nga një mik i famshëm në kushte anonime.

“Shtatzënia do ta bënte Victoria-n më të lumtur. Historia ka treguar se martesa e tyre është më e fortë pikërisht gjatë shtatzënisë së Victoria, “tha ky burim.

Victoria dhe David janë prindër krenarë të katër fëmijëve – Harperit tetëvjeçar, Cruz 15-vjeçar, Romeo 17-vjeç dhe Brooklyn 21-vjeçar.

“Në vitet e fundit, ata janë përballur me vështirësi martesore dhe është pikërisht fëmija ai që ata kanë nevojë ta kthejnë martesën e tyre në rrugën e duhur. Djali më i madh i çiftit, Brooklyn Beckham, i cili së fundmi festoi ditëlindjen e 21-të, mezi pret ta shohë atë, “shtoi ai.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...