Një pastor amerikan dhe përkrahës i shëndetit mendor, Jarrid Wilson ka vrarë veten.

Jarrid Wilson punoi në kishën Harvest Christian Felloëship Church për 18 muaj para se ti jepte fund jetës.

30-vjeçari dhe bashkëshortja e tij, Juli themeluan Anthem of Hope, një program për të ndihmuar njerëzit që vuajnë nga depresioni.

Babai i dy djemve trajtohej vazhdimisht për depresionin dhe fliste hapur për betejën e tij të vazhdueshme me sëmundjen që e mposhti.

“Nuk ka më dhimbje, nuk ka më luftë. Ti tashmë je i lirë. Vetëvrasja dhe depresioni ju ushqyen me gënjeshtrat më të këqija, por ju e dinit të vërtetën e Jezusit dhe unë e di që jeni në anën e tij pikërisht në këtë sekondë,”-shkroi bashkëshortja e tij në një postim në Instagram. “Ti më deshe mua dhe djemtë tanë dhe do të jem gjithmonë mirënjohëse që të kisha bashkëshort dhe baba të djemve të mi. Vetëvrasja nuk e thotë fjalën e fundit, nuk do ta lejoj. Gjithmonë thoshe: Shpresa e thotë fjalën e fundit. Jezusi e thotë fjalën e fundit. Guximi juaj për ti treguar të tjerëve për luftën tuaj me ankthin dhe depresion ka ndihmuar shumë njerëz të ndjehen sikur nuk janë vetëm.”

Pak para vetëvrasjes, pastori shkroi në Twitter në lidhje me një grua që vrau veten: “Të duash Jezusin nuk i kuron mendimet vetëvrasëse. Të duash Jezusin jo gjithmonë kuron depresionin. Por kjo nuk do të thotë që Jezusi nuk na ofron shoqëri dhe rehati. Ai gjithmonë e bën këtë. ”

View this post on Instagram

My loving, giving, kind-hearted, encouraging, handsome, hilarious, give the shirt of his back husband went to be with Jesus late last night . No more pain, my jerry, no more struggle. You are made complete and you are finally free. Suicide and depression fed you the worst lies, but you knew the truth of Jesus and I know you’re by his side right this very second . I love you forever, Thomas jarrid Wilson, but I have to say that you being gone has completely ripped my heart out of my chest. You loved me and our boys relentlessly and I am forever grateful that i had YOU as a husband and a father to our boys . You are my forever and I will continue to let other people know of the hope in Jesus you found and spoke so boldly about . Suicide doesn’t get the last word. I won’t let it. You always said “Hope Gets the last word. Jesus gets the last word”. Your life’s work has lead thousands to the feet of Jesus and your boldness to tell other about your struggle with anxiety and depression has helped so many other people feel like they weren’t alone. YOU WERE an ANTHEM OF HOPE to everyone, baby, and I’ll do my best to continue your legacy of love until my last breath . I need you, jare, but you needed Jesus to hold you and I have to be okay with that. You are everything to me. Since the day we met. J & J. Love you more . These are photos of him in his happy place – fishing the day away . I’ll teach our boys all your tricks, babe. Promise. You are my #anthemofhope

A post shared by Julianne Wilson 🌿 (@itsjuliwilson) on

Loading...

Shpërndaj me

Loading...