Me çmime speciale, lirime të produkteve dhe organizim të madh me gatesa live me figura të famshme, kompania Vero shënoi 20 vjetorin e themelimit në vend. Kryesia këtë festë ua përkushtoi konsumatorëve besnik që, sipas tyre, janë më meritorë për punën në tërë këto vite. Brendi i njohur Vero, objektin e parë e hapi në lagjen Aerodrom të Shkupit, ndërsa tani ka gjithsej 12 objekte. Prej tyre shtatë janë në Shkup dhe nga dy në Manastir dhe Tetovë.

Alsat-M

Shpërndaj me