Kombëtarja e Italisë në futboll,  pas 60 vite nuk do të merr pjesë në një Kampionat Botëror dhe është e sigurtë se në vitin 2018 do të drejtohet nga një trajner I ri. Pas këtij debakli , trajneri Xhampierro Ventura do të duhet të jep postin e përzgjedhësit të ardhshëm, mirëpo ende nuk dihet se në çfarë mënyre. Mediat italiane, shkruajnë se Ventura do të largohet nga funksioni i përzgjedhësit, nëse merr 700 mijë euro si dëmshpërblim.

Shpërndaj me