Sot në Gjykatën Penale do të mbahet seancë gjyqësore për rastin “Monstra” kundër gjashtë të dyshuarve që akuzohen për vrasjen e 5 djemve të rinj dhe një peshkatari në liqenin e Smillkovës më 12 prill 2012. Seanca e fundit u anulua për shkak të mungesës së të akuzuarit Fejzi Aziri i cili ishte hospitalizuar në repartin e Pulmologjisë.

Loading...

Shpërndaj me