Shkupjanja e quajtur Simona Zhivkovska do të aktrojë në filmin e shumë pritur të shtëpisë filmike “Marvel”, “Black Widow” ose Vejusha e Zezë, premiera e të cilit është caktuar për më 1 maj të vitit 2020. Lajin në faqen e tyre të internetit e ka shpërndarë Identity School of Acting, shkolla për dranë pranë Mbretërisë së Bashkuar dhe SHBA-ve.

Simona është vajzë e lindur në Shkup, e cila tashmë disa vite jeton  në Londër, ku i falënderoi në gjuhën amtare të gjithë përkrahësit e saj nga Maqedonia e Veriut./Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...