Universiteti i Evropës Juglindore ka shënuar sot 18 vjetorin e themelimit të tij, ndërsa në kuadër të shënimit, 26 studentëve iu ndanë diploma për mbarimin e studimeve të doktoratës. Deri më tani në UEJL kanë diplomuar 13.000 studentë, ndërsa ky Universitet posedon 25 programe për studime deri diplomike, 43 për master, 3 programe të specializuara dhe 12 programe studimi të ciklit të tretë me gjithsej mbi 4.000 studentë aktiv dhe 3000 studentë pasiv.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...