Ujërat e kaltëra të Bahama përveç se janë shumë të dashur për njerëzit, preferohen edhe nga peshkaqenët. Vizitor të rregullt në brigjet e bregdetit të Bahamas janë lloje të ndryshme të peshkaqenëve mes tyre edhe lloji Ginglimostomasiratum të cilat nuk janë aspak të rrezikshëm për njerëzit. Në fakt ato janë shumë miqësor aq sa pushuesit në këtë zonë nuk hezitojnë as edhe të notojnë së bashku me peshkaqenët gjigand. Këto peshkaqen rriten deri në 4 metra dhe jetojnë në ujëra të ngrohtë e të cekët.

Shpërndaj me