Skiatori francez David Poisson (35), ka ndërruar jetë si pasojë e lëndimeve të mara gjate një rrëzimi në stërvitjen e tij. Poisson gjate stërvitjeve në qendrën kanadeze Nakiska, kishte humbur kontrollin mbi skitë dhe më pas kishte marrë lëndime më të rënda trupore. Possion po kryente stërvitje në disiplinën lëshim, bëri publike federata franceze e rrëshqitjes.

Shpërndaj me