Një ngjarje shumë e çuditshme ka ndodhur në ndeshjen e fundit të Shapekoenses, në ndeshjen në kampionat kundër Atletiko Mineiro. Në ekzekutimin e një goditje nga këndi, topi ka marrë një trajektore të çuditshme, duke rënë e pastaj duke u ngjitur përsëri lart, një lëvizje e cila në teori është e pamundur në gjendje të lirë. Edhe komentatori i televizionit që po transmetonte ndeshjen, është ndalur duke parë përsëritjen dhe i shpëtoi nga goja fraza “si është e mundur, fizika nuk e lejon”, për atë lëvizje të çuditshme të topit e cila ende nuk gjen shpjegim nga askush….

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...