Tenistët australian Bernard Tomiç dhe Nik Kirgios kanë zhvilluar një ndeshje ndeshje ekzibicionale, në të cilën kishim mundësi të shohim edhe mashtrimin apo shërbimin e shekullit. Kroato – australiani gjatë kohës kur po bëhej gati për të shërbyer, njërin top përmes këmbëve e shërbeu, ndërsa me një tjetër po bëhej gati për të shërbyer. Në fillim askush se kishte të qartë se çfarë po ndodhë, por referi pas disa sekondave vendosi që gemi ti takojë Tomiçit.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...