Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka takuar në kryeqytetin e Bullgarisë, Sofje, homologun e tij malazez, Filip Vujanoviq.

Për këtë takim të tij, Thaçi ka njoftuar përmes Twitterit.

“Në margjinat e forumit në Sofje, kam pasur gjithashtu një bisedë të këndshme me Presidentin e Malit të Zi, Filip Vujanoviq. Marrëdhëniet midis vendeve tona mbeten miqësore dhe të forta!”, ka shkruar Thaçi.

Shpërndaj me