Pak pas mesnatës (20 janar), në Los Angeles u mbajt ceremonia e 26 e SAG Awrds – Screen Actors Guild Aëards, event i mbajtur për të vlerësuar performancat më të mira të vitit në filma dhe televizion. Si në ceremonitë e ngjashme, Tapeti i Kuq tërhoqi vëmendjen e të gjithëve.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...