Dje në Strugë, një objekt i rinovuar i Stopanska Bankës, i vendosur në qendër të qytetit, u vu në funksion para një numri të madh të partnerëve dhe bashkëpunëtorëve. I bërë në një stil modern dhe sipas të gjitha standardeve, sipas njerëzve të parë të bankës, struganëve do të ju ofrojë shërbime dhe oferta më cilësore, shërbime të shpejta dhe efikase, si dhe plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tyre të përditshme.

Loading...

Shpërndaj me