Stopanska Banka festoi 75 vjetorin e saj. Nga Menaxhmenti i saj vlerësuan se, pas kaq shumë vitesh pune, Stopanska Banka është tashmë sinonim i një ruajtësi të besueshëm të kursimeve dhe një lehtësues efikas i transaksioneve bankare.

Ne po festojmë 75 vjetorin e ekzistimit të Stopanska Bankës. Unë do të doja të falënderoja klientët tanë për besimin dhe besnikërinë e tyre – ata ishin gjithmonë në anën tonë, aksionari kryesor dhe natyrisht një falënderim i madh, për të gjithë të punësuarit dhe menaxhmentin e bankës. Premtimi ynë është, që ne do të bëjmë gjithçka që mundemi për ta mbajtur bankën në nivelin më të lartë të mundur”-tha Diomidis Nikoletipulos – drejtor i përgjithshëm ekzekutiv i Stopanska Banka -Shkup

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...