Legjenda e futbollit kroat dhe atë evropian, Davor Shuker, si përafqësues I UEFA-s, I dha përkrahje të plotë FFM-së në punën e saj, duke potencuar qartë se politike nuk duhet përzihet.

Ju jeni ADN e futbollit në Maqedoni dhe ne si UEFA çdoherë do të ndihmojmë FFM-së si anëtare e jonë. Politika nuk duhet të përzieht në sport. Statuti I FFM-së është në përputhje me aktet e UEFA-s dhe FIFA-s, tha mes tjerash Shuker në Kuvendin Zgjedhor të FFM-së në Ohër.

Në Kuvendin Zgjedhor do të zgjidhet Muhamed Sejdini si president I FFM-së, deri në vitin 2021.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...