Sipas vendimit të Komisonit Rregullator për Energjetikë (KRRE) prej sonte në mesnatë benzina shtrenjtohen për një denar për një litër, derisa dizeli për gjysmë denari.

Çmimi i ri i benzinës me pakicë Euro Suoper BS-95 do të arrijë 67 denarë për një litër, ndërsa Euro Super BS-98 do të shitet për 69 denarë. Çmimi me pakicë i Euro Dizel do të jetë 58,5 denarë për një litër, ndërsa çmimi i vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) rritet për një litër dhe do të jetë 47,5 denaër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...