Prej sonte në mesnatë derivatet e naftës do të shiten me çmime të reja. Dizeli dhe benzina Euro Super 98 do të rriten për gjysmë denari. Ndërsa çmimi i benzinës Super 95 mbetet i pandryshuar dhe do të shitet për 67 denarë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...