Sipas vendimit të Komisionit Rregullator të Energjisë, çmimi i ri i Eurosuper BS-9 do të jetë 71,50 denarë për litër.

Çmimi i Eurosuper BS-98 mbetet 73 denarë, Eurodiesel 62.50, kurse çmimi i vajit ekstra të lehtë 51.50 denarë.

Sipas vendimit, çmimi i mazutës është zvogëluar dhe do të jetë 33,65 denarë për litër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...