Ekspedita shqiptare në Pjongçang numëron vetëm dy sportist dhe ato anë Erjon Tola dhe Suela Mëhilli që do të garojnë në skijim alpin. Për Shqipërinë këto do jenë Lojërate katërta Olimpike Dimërore. Në tri pjesëmarrjet e kaluara sportistët shqiptar ishim shumë larg zonës së medaljeve dhe kështu pritet të jetë edhe këtë herë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...