Ka përfunduar mbledhja e krye-demokratit Lulzim Basha me kryetarët e degëve. Mediat bëjnë me dije se data 25 maj po diskutohet për protestën e radhës masive.
Basha do ta konsultojë datën me kryetarët e djathtë të bashkive, me ish grupin parlamentar dhe këshillin kombëtar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...