Edhe PS, KQZ dhe Prokuroria nuk e zbuluan dot precedentin penal të tij në Itali, Valdrin Pjetri ka vendosur të dorëhiqet nga marrja e drejtimit të bashkisë së Shkodrës.

Në një kohë kur Prokuroria e Përgjithshme pret përgjigje nga Italia dhe ka kërkuar shenjat e gishtave, i zgjedhuri i 30 qershorit nën logon e PS është shprehur se ka vendosur të dorëhiqet nga marrja e detyrës së bashkisë Shkodër.

Pjetri në njoftimin e tij flet për ngjarjen e ndodhur në Itali, ndërsa thotë se së fundimi është gjendur në mes të një stuhie mediatike, ku akuzat dhe thashethemet i zunë vendin faktet dhe të së vërtetës.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...