Skuadra e Shkëndijës so do të zhvillojë një miqësore brenda grupit para se më 16 janar të sfiodjë skuadrën e Pobedës. Skuadra tetovare në bazë të plan programit zhvillon dy herë në ditë seanca stërvitore dhe tani është radha që të testohen forcat përmes ndeshjeve miqësore. Dueli I parë kontrolluese do të jetë jep një pasqyrë më të mirë trajnerit Qatip Osmanin për ekipin tetovar që do të duhet të rreshtohet gjatë ditës së martë për sfidën miqësore me Pobedëm e Prilepit në orën 12.00.

Shpërndaj me