Shitja e madhe verore me zbritje deri në 80% fillon sot (e mërkurë, 8 gusht) dhe do të zgjasë deri më 12 gusht në Qendrën Vero në Shkup. Vizitorët në qendrën tregtare do të jenë në gjendje të blejnë shumë produkte me çmime të ulëta dhe të shtunën (11 gusht) në orën 12 do të mbahet një koncert i madh në të cilën do të performojë korri i festivalit të fëmijëve “Potoçinja”.

Duke ndjekur nevojat e konsumatorëve, ekipi menaxhues i Qendrës Vero Center vendosi “të rifreskojë” ditët e verës me çmime jashtëzakonisht të ulëta në qendrën tregtare. Vetëm një pjesë e dyqaneve ku mund të blini me zbritje janë: “Sport M”, “Anchoc”, “Top Shop”, “Vasidora”, “Duki Daso”, “Sara Fashion”, “DM” “, marketi i Vero për ushqim, dhe të tjerët. Përveç kësaj, një pjesë e festës do të jetë një koncert i korit të “Potoçinja” që është i dedikuar për më të vegjlit.

Ne gjithmonë mendojmë se si të jemi në hap me nevojat dhe dëshirat e të gjithë vizitorëve tanë, pavarësisht nga mosha. Këtë herë, të moshuarit do të jenë në gjendje të gjejnë një numër të madh të produkteve me çmime të ulëta, dhe për fëmijët organizojmë koncert me korin e një nga festivaleve më të famshme për fëmijë në vend, “Potoçinja” – thotë Ljubica Koroskovska, drejtoreshë e marketingut në kompaninë “Veropoulos”.

Në qendrën tregtare, deri tani janë mbajtur një seri ngjarjesh në tema të ndryshme si “Çokolend” “Çiz lend” dhe një numër koncertesh dhe ngjarjesh të papritura. Këtë herë vera do të shënohet me një zbritje të pabesueshme deri në 80 për qind, dhe janë planifikuar shumë më tepër për vizitorët në periudhën në vijim.

   

   

Loading...

Shpërndaj me

Loading...