Një grup artistësh të talentuar kanë organizuar një festivali muzikor nënujor në Florida. Eventi ishte organizuar me qëllim që të promovonte mbrojtjen e barrierave koralore në zonë. Shou u mbajt në Looe Key Reef, barrierën e vetme koralore të gjallë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ka të bëjë me mbrojtjen e barrierës, zvogëlimin e pasojave tona tek ajo dhe të qenit të ndërgjegjshëm se sa e rëndësishme është barriera koralore për ekonominë e Florida Keys dhe për të gjithë vendin, – thotë drejtori i festivalit, Bill Becker. Zhytës të veshur në kostume luanin nën ujë. Performancat muzikore mbushën detin me meloditë e Yellow Submarine, Fins dhe kolonën zanore të Disneyt, sirena e vogël.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...