Rozher Feder dhe Rafael Nadal e kanë nisur me fitore turneun Masters të Shangait, duke fituar të drejtën për të avancuar më tej. Spanjolli Nadal, mundi me lehtësi 2-0 (6-2, 6-1) Jared Donaldson. Ndërkohë Federer, me të njëjtin rezultat 2-0 (7-6, 6-4) mposhti Diego Shvartzmanin. Në ndeshjet e luajtur nuk kanë zhgënjyen as bullgari Grigor Dimitrov, gjermani Aleksander Zverev, francezi Zhill Simon apo amerikanët Sem Kueri e Xhon Isner.

Shpërndaj me