“Ndonjëherë mendoj se nuk do gjej dot kurrë një partner dhe do mbetem përgjithmonë vetëm. Ndonjëherë zgjohem e mërzitur për këtë shkak. Pastaj 15 minuta pas kësaj mendoj: Atje jashtë ka njerëz për të gjithë”, tha Selena në intervistën e saj për Verified.

Ajo nuk ka pasur asnjë lidhje që nga ndarja në 2008-ën me Justin Bieber, i cili është martuar me Hailey-n dhe po vazhdon jetën e tij.

Selena nga ana tjerët ka shfrytëzuar këtë kohë për të qëndruar me shoqet e saj dhe për të bërë albumin me të cilin theu rekorde.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...