“Hunter Killer” është një film rreth një kapiteni të papërvojë të nëndetëses amerikane, e cila, në bashkëpunim me njësitë speciale në ujërat e Artiktës, arrin të shpëtojë presidentin rus.

Në film presidenti i Rusisë është një peng i terroristëve rusë që përgatisin grushtshtetin dhe kërcënojnë provokimin e Luftës së Tretë Botërore. Filmi i regjisorit Donovan Marsh, i cili është një adaptim i librit “Firing Point”, me yjet si Gary Oldman, do të shfaqej në 850 kinema në Rusi. Filmi u ndalua më parë në Ukrainë për shkak të tensioneve ruso-ukrainase.

Loading...

Shpërndaj me