Në emisioni “Rruga drejt…” në Alsat, eksperti juridik Naser Zyberi u shpreh se nëse është e vërtet se prokurorët janë përgjuar, ashtu si dhe flitet koheve të fundit, Qeveria duhet të mbajël përgjegjësi për këtë sepse kemi të bëjmë me një skandal të përmasave të mëdha.

 Në qoftë se vërtetohet se përgjimi është i instaluar nga pushteti aktual dhe janë ndërmarrë aktivitete të tilla të jashtëligjshme, domethënë përgjimi kundrejt prokurorëve, ky do të ishte një skandal shumë i madh dhe padyshim duhet të mbahet përgjegjësi. Por më parë duhet të presim rezultatet e investigimeve. Skandale të tilla nuk mund të përsëriten më me këto përgjime të paligjshme.

Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...