Sipas “Cardena Ser”, drejtues të klubit katalanas, në krye presidentin Bartomeu, po paguajnë një kompani influencuese në rrjetet sociale, e cila ka profile të ndryshme me të paktën 65 mijë ndjekës dhe herë pas here del hapur kundër figurave si Lionel Mesi, Zherard Pike apo Çavi Hernandez e Karles Pujoll. Përveç këtyre, emra të tjerë që janë sulmuar kanë qenë edhe ish-presidenti Laporta si dhe Pep Guardiola. Sipas “Cardena Ser”, kjo strategji ka dy vite që ndiqet nga drejtuesit më të lartë të klubit. Nëse konfirmohet një akt I tillë, atëherë mund të thuhet se Barcelona edhe më shumë në krizë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...