Prej sonte në mesnatë çmimet e derivateve të naftës do të shiten me çmime më të lartë për gjysmë, gjegjësisht 1 denar.

Eurosuper BS 95 do të shitet 67.50 denarë për litër, Eurosuper BS 98 do të shitet për 69.50 denarë për litër dhe Dizeli do të shitet për 62.50 denarë për litër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...