Chris Brown nuk ka përse të shqetësohet më për çështjen kriminale kundër tij. Prokuroria ka rrëzuar akuzat për goditjen e një fotografi në një klub nate. Kjo është një fitore e madhe për këngëtarin, i cili u arrestua vitin e kaluar pas konfliktit.

“Pas një shqyrtimi të plotë të fakteve dhe informacioneve nga viktima e pretenduar, zyra jonë përcaktoi se kishte prova të pamjaftueshme për ta ndjekur penalisht”, njoftoi zyra e Prokurorëve.

Kujtojmë se fotografi akuzoi Chris Brown dhe menaxherët e tij duke thënë se e goditën kur po përpiqej ti bënte foto. Sipas tij, këngëtari e humbi kontrollin dhe e goditi në gojë duke i lënë disa shenja.

Menjëherë pas denoncimit, policia arrestoi këngëtarin, por e liroi me kusht për 2 mijë dollarë. Chris duhet të jetë i lumtur për këtë, por ende ka një hetim të hapur rreth një përdhunimi në Francë, të cilin e ka mohuar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...