Kristiano Ronaldo është një ndër ikona më të njohura të futbollit në botë, e posaqërisht në vendlindjen e tij në Portugali. Para ca kohe kishte u shpalos përmendorja e Ronaldos, në qytetin e Madeiras, e cila në tërësi zhgënjeu opinionin, pasi që më shumë i ngjante një karrikature se sa përmendores për portugezin e mirënjohur. Mirëpo tani duket se portugezët janë përmirësuar dhe në një karnevalet e përvitshme, Zhorge Kardoso, vendosi që të bëj përmendoren e futbollistit, por nga çokolata. Deri te prekja finale, Kardoso harxhoi më shumë se 200 orë, që të bëj finalizojë përmendoren nga çokolata, e cila është e gjatë 187 centimetra dhe peshon rreth 120 kilogram.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...