Prokurori Burim Rustemi nga Prokuroria Speciale Publike sot duhet të japë deklaratë në Prokurori për krim të Organizuar dhe Korrupsion për rastin “Reket”.

Rustemi ishte thirrur të merrej në pyetje dje, por për shkak të gjykimit për rastin “TNT” ku Rustemi e përfaqëson aktakuzën, u anulua marrja e tij në pyetje.

Nga fillimi i javës deklarata për rastin kanë dhënë prokuroret speciale Lile Stefanova dhe Elizabeta Josifovska.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...