Reformat e nevojshme për në BE

Reformat e nisura gjatë dy dekadave të fundit nuk kanë qenë reale dhe efikase, vlerësojnë eskpertët në prag të prezantimit të strategjisë së re për reforma të quajtur “Plani 18”. Një pjesë e ekspertëve dhe profesorëve, disa prej të cilëve janë ndër hartuesit e strategjive për reforma, vlerësojnë se pengesa kryesore është mungesa e vullnetit … Vazhdoni me leximin e Reformat e nevojshme për në BE