Boksieri  shqiptar Hadis Ramadani në një skenë të hapur në Jagodinë të Serbisë e ka mundur serbin Aleksandar Gjorgjeviç. Meçi (lufta) mes Tigrat e Pallmës dhe Maqedonisë  u zhvilluara para më shumë se 5.000 shikuesve. Ramadani në profilin e tij në facebook ka shkruar. Sot pata ndeshjen ne Jagodin Serbi.Kunder Aleksandar Gjorgjevic.
Ku isha i vetmi shqiptar para 5 mije shikusve dhe kishte disa provokime te vogla.”,ka shkruar Ramadani. (S.V.A)

Shpërndaj me