Qeveria  i rekomandon Komisionit Rregullator të Energjetikës të organizojë mbledhje pune me përfaqësuesit e EVN-së, Ministrisë së Ekonomisë dhe zv/kryeministrin për çështje ekonomike për aplikimin e tarifës së lirë ditore të energjisë elektrike. Sipas vendimit, ata duhen për një javë të përgatisin analizë për ri-aplikimin e çmimit të ri më të lirë për amvisëritë dhe të ndryshohet sistemi tarifor për shitjen e energjisë elektrike. Ky ishte një nga premtimet parazgjedhore të LSDM-së.

Shpërndaj me