Qentë robot të prezantuar vitin e kaluar nga “Boston Doymemix”, të paraparë për vendet e ndërtimit dhe zyrat, do të jenë në dispozicion për blerje në vitin e ardhshëm, shkruan “Washington Post”.

Përveç sigurimit të objekteve, qentë robot mund të shërbejnë edhe për qasje në vende të paarritshme, për të kontrolluar kërcënimet nga eksplozivët në rrokaqiej, tha drejtori ekzekutiv i “Boston Doymemix”, Mark Rajbert.

Loading...

Shpërndaj me